Altıncı Duyumuz


              Hiç daha önce,içinize doğan bir şey gerçekleşti mi? Ya da kendinizi rüyanızda gördüğünüz bir olayı yaşarken buldunuz mu? Bunun gibi, hislerin zamanla doğru çıkmasına altıncı hissin devreye girmesi denir. Diğer bir ismiyle "Hissi Kablel Vuku".

              Altıncı his, önsezi ya da  hissi kablel vuku, altıncı duyumuz olarak kabul edilebilir. Nasıl ki beş duyumuzla çevremizdeki bariz olayları farkedip, onlara şahit oluyorsak, altıncı duyumuzla da çevremizde, bariz olmayan olayları farkedebiliriz. Mesela, evinizde bir güvensizlik hissedip evden çıkarken değerli eşyalarınızı yanınıza almak istersiniz. Siz evden yokken hırsız gelir. Ya da rüyanızda arkadaşınızın uçurumdan düştüğünü görürsünüz uyandığınızda arkadaşınız başka bir sebepten hastaneye kaldırılmış olabilir. Altıncı His, gerek rüya gerek uyanıklık halinde gerçekleşebilir. Hislerinize göre aldığınız önlemler, kadere meydan okumak manasına gelmez. Zaten kaderinizde önlem almak yazıyordur, buna da altıncı his vesile olmuş olur.  Bu durumun, inkar ediləcək bir şey olmadığını düşünüyorum. Çünkü evren çok büyük ve gizemlerle dolu. Her gün stabil hayatımızda hep rutin şeyler olacak diye bir şey yok. Zira Rabbimiz çok büyük bir sırlar hazinesi 

             Kendi şahit olduğum bir olaya da değinmek isterim. Ben yaklaşık on yaşımdayken annemin kulağına hüzünlü bir melodi gelmişti ve benim de aynı gün içerisinde ayağım kırılmıştı. Annem o zamanlar, sevdiği birine bir şey olacağı zaman kulağında bu melodinin çaldığını söylerdi. Sanırım artık bu melodiyi duymuyor. Bu zaman zaman Hz. Allah ın kullarına ikramı olabilir. 

             Altıncı hissi kuvvetli burçlar arasında başta terazi burcu geliyor. Yiğenim de terazi ve bu durumun en açık kanıtı. Sezgileri üst derece kuvvetli. Hatta bazen kendisiyle ilgili olan bir plana şans eseri denk geliyor ya da bazı konuşmalara şahit oluyor. Eğer teraziyseniz, premium insansınız. İkinci sırada akrep ve üçüncü sırada da kova geliyor. Ben de daha gözünün önündeki göremeyen bir boğa olarak bu satırları ağlayarak yazıyorum 😂😭  

             Bu alanda kendinizi geliştirmek isterseniz sık sık yalnız kalıp bir şeyler dinlemeli ve kafanızı boşaltmalısınız. Bu yeteneğin astral seyehat ve telepati yapmanıza yardımcı olacağı da söyleniyor. Tabi şahsım adına konuşacak olursam henüz bu evrendeki herkes beni yormuşken astral seyehatle başka bir evrende olmak istemem. Ama deneyen olursa lütfen benimle iletişime geçsin. 

            Seziler, hər insanın dünya yolundaki yol arkadaşı olabilir. Bunun yanında bazı şeyleri bilmemek de bir talihtir bazen. Yine de böyle bir beceriyi herkes ister. Sezgilerinizin kuvvetli bir o kadar da isabetli olması dileğiyle. 

           

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bugünler ve Yarınlar

MEVZUMUZ ;DEHB

İÇİMDEKİ GÖLGE